SC General Training Company Agora SRL a fost infiintata in octombrie 2005 cu scopul sustinerii activitatilor de formare profesionala din sectorul economico-financiar.

Atat experienta noastra in furnizarea serviciilor de training, cat si gradul ridicat al satisfactiei clientilor existenti va ofera garantia obtinerii celor mai bune rezultate, prin investirea in pachetele de training pe care vi le punem la dispozitie.
Raspundem cerintelor dumneavoastra si lansam un nou concept pe piata de profil din Romania, cu o atenta orientare catre diversitatea domeniilor de activitate.

L-am denumit Best Seminars deoarece dorim sa oferim servicii de pregatire care sa devina in timp, etalonul unei calitati superioare

Avand alaturi o echipa orientata spre profesionalism si inovatie, cautam in permanenta noi metode pentru mentinerea si imbunatatirea calitatii serviciilor de formare profesionala si sustinem clientii nostri in implementarea proiectelor propuse.

Demersul nostru profesional are drept scop primordial, intelegerea nevoilor companiilor aplicante si implicit ale angajatilor, efortul concentrandu-se pe furnizarea pachetelor corespunzatoare cerintelor acestora, atribuind valori pozitive in acest sens.

Trainerii nostri sunt unii dintre cei mai buni in domeniile de specializare iar succesul nostru in aplicarea proiectului stabilit si obtinerea de rezultate excelente reflecta acest grad inalt de competenta.
Suntem increzatori in colaborarea dumneavoastra cu Best Seminars si dorim ca rezultatul final sa fie in conformitate cu nivelul ridicat al asteptarilor si sa reprezinte un real succes.
Deveniti partenerii nostri de incredere si va vom sprijini in identificarea nevoilor de instruire specifice organizatiei dumneavoastra realizand impreuna cele mai oportune programe de pregatire profesionala!